Zásady ochrany osobných údajov

PODMIENKY SPRACOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

K ochrane vašich osobných údajov pristupujeme zodpovedne, spracovávame ich v nevyhnutnom rozsahu, bezpečne a profesionálne. Robíme všetko preto, aby nedošlo k ich úniku, ani inému zneužitiu. Na stránke diroastery.sk používame SSL certifikát na zašifrovanie dát prenášaných cez internet.

Vaše osobné údaje neposkytujeme tretím stranám, okrem sprostredkovateľov, ktorých uvádzame nižšie, a s výnimkou prípadov, ktoré nám ukladá zákon.

Pri prenose osobných údajov do tretích krajín dbáme na to, aby sprostredkovatelia boli z krajín zaručujúcich podľa rozhodnutia Európskej komisie primeranú úroveň ochrany osobných údajov, prípadne boli certifikovaní v režime Privacy Shield (Štít na ochranu osobných údajov medzi EÚ a USA).

PREVÁDZKOVATEĽ OSOBNÝCH ÚDAJOV

Prevádzkovateľom osobných údajov získaných prostredníctvom internetového obchodu diroastery.sk je:

Solutions-TM s.r.o. (ďalej iba „spoločnosť“)

zápis v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, vložka číslo:  50217/B

Sídlo: Na Hrebienku 35, Bratislava

IČO: 43895751

V prípade akýchkoľvek otázok nás môžete kontaktovať e-mailom: diroastery@gmail.com, alebo telefonicky: 0902900728

SPRACOVÁVANIE OSOBNÝCH ÚDAJOV PODĽA ÚČELU

Spracúvanie na základe oprávnených záujmov
 Oprávneným záujmom spoločnosti  je:

  • informovať Vás o novinkách a obchodných ponukách týkajúcich sa produktov, ktoré ste u nás v minulosti zakúpili
  • obhajoba právnych nárokov

Nákup v e-shope, vedenie účtovníctva a vybavovanie reklamácií

Pri nákupe cez internetový obchod diroastery.sk od vás potrebujeme tieto osobné údaje:

  • meno a priezvisko,
  • fakturačná adresa (vrátane krajiny), prípadne aj doručovacia adresa (vrátane krajiny), ak sa líši od fakturačnej adresy,
  • telefónne číslo a
  • e—mailová adresa.

Tieto osobné údaje potrebujeme, aby sme mohli:

  • vybavovať objednávky tovaru a služieb,
  • vystavovať účtovné a daňové doklady – predfaktúry a faktúry,
  • doručovať objednaný tovar,
  • viesť evidenciu zákazníkov registrovaných prostredníctvom e-shopu,
  • vybavovať reklamácie tovaru a služieb.

Právnym základom ich spracovávania je v tomto prípade uzatvorená kúpna zmluva. Ak nám ich neposkytnete, nemôžeme s vami kúpnu zmluvu uzavrieť.

Vaše osobné údaje na tento účel spracovávame 15 rokov od nákupu, aby sme dodržiavali účtovné a daňové zákony, a tiež kvôli prípadným nárokom plynúcim z uzatvorenia kúpnej zmluvy.

Vaše osobné údaje poskytujeme a sprístupňujeme tretím stranám – ako sprostredkovateľom iba za účelom technického spracovania údajov. A to účtovníckej firme, dopravnej spoločnosti, spoločnosti prevádzkujúcej platobnú bránu, spoločnosti poskytujúcej IT služby a programátorské služby.

Zasielanie newslettera

Na zasielanie newslettera – marketingových informácií o novinkách a aktuálnych ponukách prostredníctvom e-mailu potrebujeme od vás tieto osobné údaje:

  •  meno a priezvisko,
  • e-mailová adresa.

Právnym základom ich spracovávania je v tomto prípade váš súhlas, poskytnutý pri odoslaní objednávky, alebo registrácii na odber newslettera cez formulár na internetovej stránke diroastery.sk.

Vaše osobné údaje na tento účel spracovávame, kým svoj súhlas neodvoláte. Odvolať ho môžete jednoducho kliknutím na tlačidlo „odhlásiť”, ktoré nájdete na konci každého e-mailu (newslettera), alebo e-mailom na diroastery@gmail.com.

Vaše osobné údaje poskytujeme a sprístupňujeme týmto tretím stranám – ako sprostredkovateľom iba za účelom technického spracovania údajov:

The Rocket Science Group, LLC d/b/a MailChimp, a Georgia limited liability corporation, sídlo: 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA (mailchimp.com) – kvôli evidencii e-mailových adries prostredníctvom registračného formulára a kvôli zasielaniu e-mailov;

Sprostredkovateľ The Rocket Science Group, ktorý má sídlo v USA (tretia krajina), je certifikovaný v režime Privacy Shield – Štít na ochranu osobných údajov medzi EÚ a USA.

Podľa rozhodnutia Európskej komisie patria Spojené štáty americké (USA) medzi tretie krajiny zaručujúce primeranú úroveň ochrany osobných údajov, ak ide o spoločnosti certifikované v režime Privacy Shield.

Registrácia na stránke

Na registráciu zákazníka na stránke diroastery.sk, ktorá vám zjednoduší objednávanie tovaru a služieb, potrebujeme od vás tieto osobné údaje:

  • meno a priezvisko,
  • fakturačná adresa (vrátane krajiny),
  • telefónne číslo a
  • e—mailová adresa.

Právnym základom ich spracovávania je v tomto prípade váš súhlas, poskytnutý pri odoslaní registrácie.

Vaše osobné údaje na tento účel spracovávame, kým svoj súhlas neodvoláte. Odvolať ho môžete jednoducho e-mailom diroastery@gmail.com

Využívanie zákazníckej podpory: chat a kontaktných formulárov

Na poskytovanie zákazníckej podpory cez chat a odosielanie kontaktných formulárov na stránke diroastery.sk potrebujeme od vás tieto osobné údaje:

  • meno,
  • e—mailová adresa.

Právnym základom ich spracovávania je v tomto prípade váš súhlas, poskytnutý pri odoslaní kontaktného formulára, alebo správy cez live chat.

Vaše osobné údaje na tento účel spracovávame, kým svoj súhlas neodvoláte. Odvolať ho môžete jednoducho e-mailom na shop@diroastery.sk.

Vaše osobné údaje poskytujeme a sprístupňujeme tretím stranám – ako sprostredkovateľom iba za účelom technického spracovania údajov.

Prehliadanie a používanie stránky

Cookies

S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie stránok diroastery.sk ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. cookies.

Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách (ako sú prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

Súbory cookies používame na zapamätanie si používateľských nastavení, na nevyhnutnú funkcionalitu stránok a na meranie ich návštevnosti, a to na základe vášho súhlasu.

Na meranie návštevnosti využívame riešenie Google Analytics od sprostredkovateľa Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States. Služba Google Analytics využíva na vytváranie prehľadov interakcií návštevníkov na webových stránkach najmä súbory cookie prvej strany. Tieto súbory cookie slúžia na uchovávanie informácií, na základe ktorých nie je možné identifikovať konkrétne osobyViac informácií.

Sprostredkovateľ Google LLC má sídlo v USA (tretia krajina) a je certifikovaný v režime Privacy Shield – Štít na ochranu osobných údajov medzi EÚ a USA. Podľa rozhodnutia Európskej komisie patria Spojené štáty americké (USA) medzi tretie krajiny zaručujúce primeranú úroveň ochrany osobných údajov, ak ide o spoločnosti certifikované v režime Privacy Shield.

Expirácia súborov cookies je podľa nastavenia prehliadača, alebo po ich odstránení.

Súbory cookies môžete kontrolovať alebo zmazať podľa uváženia. Môžete vymazať všetky súbory cookies uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.

Tlačidlá sociálnych sietí

Na stránkach diroastery.sk používame tlačidlá sociálnych sietí, napr.: Facebook a Instagram. Na tlačidlách sú zobrazené logá týchto sociálnych sietí a kliknutím na ne sa do príslušnej sociálnej siete môžu prenášať údaje o stránke, ktorú ste navštívili, o informáciách, ktoré ste na nej získali, vaša IP adresa, údaje o vašom prehliadači, o jazykových nastaveniach, prípadne ďalšie údaje.

Vzhľadom na to, že nie sme prevádzkovateľom týchto údajov, je možné, že uvedené informácie nie sú kompletné. Viac informácií o získavaní a spracovávaní vašich údajov sociálnymi sieťami nájdete na ich stránkach.

Ak nesúhlasíte s tým, aby sociálne siete získavali o vás tieto informácie, neklikajte na ich tlačidlá z našej stránky.

VAŠE PRÁVA SÚVISIACE S OCHRANOU OSOBNÝCH ÚDAJOV

Máte právo:

  • kedykoľvek odvolať súhlas so spracovávaním svojich osobných údajov (odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním),
  • získať potvrdenie o tom, či sa spracúvajú osobné údaje, ktoré sa vás týkajú,
  • žiadať o opravu a doplnenie svojich osobných údajov,
  • žiadať vymazanie, alebo obmedzenie spracovávania svojich osobných údajov,
  • preniesť svoje osobné údaje k inému prevádzkovateľovi,
  • namietať spracovávanie svojich osobných údajov.

Tieto práva si môžete uplatniť e-mailom na shop@diroastery.sk. Ak ste registrovaným zákazníkom, opravu a doplnenie svojich údajov môžete uskutočniť aj priamo po prihlásení sa do svojho profilu.

Máte tiež právo podať sťažnosť Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky: Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27.

V Bratislave, aktualizované 2.12.2020

Scroll to Top